Om oss

Med Veckansmiddag.se får du vardagsmaten färdigpaketerad hem till dig på söndag eller måndag eftermiddag. Varje kasse innehåller ingredienser för fem till tre middagar och finns för tre olika storlekar på familjer. Vi har olika menyer varje vecka. Det är kött, fisk, kycklingrätter, pasta med olika såser och mycket grönsaker och rotfrukter. Gemensamt för allt är att det är bra mat som lagas från grunden!

Vår ambition är att många av råvarorna ska vara ekologiska och årstidsbaserade. Kött och fågel är så långt det är möjligt svenska. Vi strävar efter att maten ska vara god, lättlagad och snabblagad.
Tillagningstiden är mellan 20-40 minuter, men kan variera något beroende på typen av rätter och att vi alla arbetar olika snabbt i köket. Vi bryter aldrig förpackningarna vilket innebär att du ibland får mer än recepten kräver. Får ni lagad mat över kan ni frysa in, göra matlådor till jobbet eller spara till helgen.
I samband med varje leverans lägger vi ut veckans recept på vår kundportal, där ni kan spara ner den eller skriva ut det själva. Självklart kan ni få det levererat med er kasse om ni så önskar, detta väljer ni i vår kundportal. För att det ska fungera i köket med tillagningen av middagarna behöver du ha ett fåtal basvaror hemma. Samtliga hittar ni under länken: Detta behöver du ha hemma. De som behövs just för aktuell vecka hittar ni på veckans recept.

Vi ger dig det lilla extra i personlig service, genom att det är vi själva som kontrollerar varorna, kör ut dem och överräcker dem till er. Självklart svarar vi på eventuella frågor när vi överlämnar matkassen. Leveranser sker på söndagar. På vissa ställen levererar vi måndagar efter klockan 13.00 och vi ser till att kylvarorna hålls väl kylda under transporten. Vårt mål är att alla kunder ska ha fått sin leverans före 20.00.

Just nu levererar vi till Karlskrona kommun, Stockholm med omnejd, Småland, Göteborg, Halland på söndagar. På måndagar levererar vi till Ronneby, Karlshamn, Sölvesborg, Olofström, Bromölla och hela Skåne. (För mer specificerat vart vi levererar, se fliken Leveransområden). Om ni bor utanför dessa områden -kontakta oss!

Tänk på att förvara råvarorna rätt, så att de håller sig fräscha. Om ni inte är hemma, sätt gärna ut en kylväska med kylklampar i. Tänk igenom vilken ordning ni vill äta veckans recept och förvara råvarorna därefter. Vissa varor kan behöva frysas för bästa hållbarhet, exempelvis fisk, kyckling och kött, om ni väljer att äta dessa rätter i slutet av veckan. Ta för vana att läsa igenom receptbladet noga, för att se om det finns råd eller tips på vad du ska tänka på inför tillagningen, samt om någon rätt tar längre tid att laga.

Veckansmiddag Sverige AB
Epost: kontakt@veckansmiddag.se
Telefon: 0455 383 101
Org.nr:556829- 8045
Bankgironr: 428-0855